Til-og ombygning

 
Tilbygning – Renovering.’
Trænger boligen til en renovering eller påtænker I at lave en tilbygning er vi behjælpelige med at finde den rigtig løsning, hvor form og materialevalg går op i en fuldendt helhed. Vi kan udarbejde skitseforslag til fornyelsen af Jeres bolig og er gerne behjælpelig med diverse brochurer/ billeder som kan give inspiration til boligfornyelsen.
Tilbyg3
Tagrenovering.
Trænger det gamle tag til udskiftning eller ønsker I at udskifte Jeres gamle flade tag med spærfag, hvor man derved kan udnytte et helt nye loftrum til boligen, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Ved en tagrenovering er der mange valgmuligheder med hensyn til farver hvilken type tagflade I kan vælge. Vi er hermed behjælpelige med forslag og rådgiver gerne vores Kunder i hvilken tagtype huset – tagkonstruktionen kan bære samt hvilke farver man kan vælge. Ønsker I at udnytte Jeres loftrum til bolig og derved få mere plads til familien er vi også her behjælpelig med at udarbejde tegninger indhente tilladelse fra kommunen osv.. Vi har også samarbejde med andre håndværkere, murere, vvs og elektrikere. Vi kan derfor tilbyde Jer en total løsning på hele renoveringen.
 
Vi har gennem de sidste mange år bygget utallige tilbygninger. Mange vælger at udvide eller modernisere deres eksisterende bolig. Vi giver gerne et bud på hvordan en udvidelse bedst kan tilpasses det eksisterende byggeri.

Comments are closed.

http://www.krak.dk/f/bent-albertsen-as:66413336/6880-tarm